Mail Koala Coaching " Training  info@dekoala.nl   Bel Koala Coaching " Training  06-13995203
Welkom bij Koala Coaching " Training

NOBCO coach

Sinds 2018 is Jocé van Schaick lid van de NOBCO.
Door de NOBCO accreditatie onderscheidt zij zich van andere coaches. Ze staat voor professionaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en respect.

Europees kwaliteitskeurmerk voor coaches

De European Individual Accreditation (EIA) is het Europese kwaliteitskeurmerk voor coaches. De NOBCO voert in Nederland de licentie van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council) van dit keurmerk. Inmiddels heeft een ruime meerderheid van de NOBCO coaches een keurmerk op een van de vier niveaus behaald. Dit keurmerk biedt transparantie voor u als opdrachtgever.
EIA verzekert u ervan dat u samenwerkt met een coach die zich conformeert aan de Ethische Gedragscode en op wie het klachtenreglement (met sanctiebeleid) van toepassing is. Het keurmerk vertelt u ook dat deze coach zijn professionele ontwikkeling serieus neemt en zich voortdurend verder ontwikkelt. Onder meer met intervisie en/of supervisie, met het volgen van (bij)scholing en het bijhouden van de ontwikkelingen in het vak.  Dit toont iedere NOBCO coach iedere 5 jaar aan door de procedure te doorlopen om zijn of haar keurmerk te verlengen.

CRKBO registratie

Als docent/trainer is Jocé ingeschreven in het register van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.